Πασχαλινή διακόσμηση κουζίνας: Ιδέες για τους πάγκους και το τραπέζι

Το Πάσχα πλησιάζει και είναι ευκαιρία για μία μικρή ανανέωση στην κουζίνα σας.

Όχι, δεν στολίζουμε το σπίτι μόνο τα Χριστούγεννα. Τα τελευταία χρόνια πολύ δημοφιλής είναι και ο πασχαλινός στολισμός και οι παρακάτω ιδέες πιστεύουμε θα σας ενθουσιάσουν.

Μπορείτε να στολίσετε την εξώπορτα, το σαλόνι, την κουζίνα. Τα πασχαλινά δεντράκια έχουν φυσικά την τιμητική τους όπως και τα πασχαλινά διακοσμητικά με αυγά και λαγουδάκια του Πάσχα.

Σήμερα, θα επικεντρωθούμε στη διακόσμηση της κουζίνας. Ιδού μερικές προτάσεις για όλα τα γούστα με έμπνευση από το Instagram.

Για τους λάτρεις του boho

Η boho διακόσμηση είναι trend. Χαρακτηριστικά της το ξύλο, τα γήινα χρώματα, τα κρόσσια και τα bohemian διακοσμητικά. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε και πασχαλινά διακοσμητικά που να ταιριάζουν σε αυτό το στιλ διακόσμησης, όπως είναι τα παρακάτω ψάθινα λαγουδάκια.

Πασχαλινό δεντράκι στον πάγκο

Σε αντίθεση με το χριστουγεννιάτικο, το πασχαλινό δέντρο είθισται να είναι πιο μικρό και minimal. Μπορείτε να το φτιάξετε πολύ εύκολα και εσείς αξιοποιώντας ένα βάζο, κλαδιά και ψεύτικα κρεμαστά αυγά. Εάν έχετε μεγάλη κουζίνα και ελεύθερο χώρο στον πάγκο σας, μία ιδέα είναι να το στολίσετε εκεί. Διαφορετικά, μπορείτε να βάλετε πάνω στο τραπέζι ή ψηλά σε κάποιο ράφι.

Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Πασχαλινές κούπες, πετσετάκια, γάντια κουζίνας. Αυτήν την εποχή μπορείτε να βρείτε κάμποσα πασχαλινά χρηστικά αντικείμενα κουζίνας και σίγουρα θα είναι μία ιδιαίτερη πινελιά στη διακόσμηση του χώρου.

Ξύλινα αυγά

Εάν προτιμάτε κάτι πιο διακριτικό και κομψό, μπορείτε να επιλέξετε ξύλινα αυγά όπως τα παρακάτω που δένουν όμορφα με τα ξύλινα στοιχεία της κουζίνας.

Σύνθεση με δίσκο

Εάν έχετε μεγάλο τραπέζι κουζίνας ή πάσο μπορείτε να δημιουργήσετε μία σύνθεση με έναν δίσκο και πασχαλινά διακοσμητικά.