Τάσεις στα νύχια Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021

Επιμέλεια Κριστίν Κιλικίτα

Κάθε γυναίκα λατρεύει να έχει όμορφα, περιποιημένα νύχια που να τραβούν την προσοχή. Αν θέλετε το σχέδιο και το χρώμα που θα επιλέξετε για τα νύχια σας να αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή, τότε οι κορυφαίες τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

Πρόκειται για μια λίστα που αποκαλύπτει ποια χρώματα, σχέδια αλλά και σχήματα νυχιών προτείνουν οι ειδικοί. Οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν κάθε γούστο και περίσταση. Άβαφα νύχια και αυτή τη σεζόν.

Τα νύχια χωρίς χρώμα, περασμένα ή όχι με μια θρεπτική βάση που τα κάνει να λάμπουν, θα συνεχίσουν να αποτελούν κορυφαία τάση για αυτή τη σεζόν. Διαχρονικά, κομψά και διακριτικά, τα φυσικά χρώματα σε μπεζ, ροζ, αλλά και απαλές αποχρώσεις του καφέ αποτελούν μια κορυφαία τάση. Πρόκειται για απαλούς τόνους του μιμούνται το δέρμα και κάνουν τα νύχια να δείχνουν πιο μακριά. Ροζ αποχρώσεις.

Η γκάμα των ροζ δεν θα αποτελέσει μόνο από τα κορυφαία χρώματα για αυτή τη σεζόν στα ρούχα, αλλά θα την δούμε και στα νύχια. Οι αποχρώσεις του ροζ σε απαλούς τόνους ή και έντονους φούξια θα είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για φέτος. Απαλό γαλάζιο χρώμα. Αυτό το απαλό αλλά εντυπωσιακό χρώμα θα αποτελέσει μια όμορφη εναλλακτική πρόταση. Μαύρο χρώμα νυχιών.

Το μαύρο χρώμα νυχιών έχει καθιερωθεί στις κορυφαίες τάσεις εδώ και πολλές σεζόν. Πρόκειται για ένα κλασικό χρώμα που κάθε σεζόν παρουσιάζεται με διαφορετικό ύφος. Πολύχρωμα νύχια με διαφορετικό χρώμα στο κάθε νύχι. Ακόμη μια εύκολη ιδέα για άκρως ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά νύχια. Τι σημαίνει αυτό; Επιλέγετε πέντε χρώματα, είτε παρόμοια ή και εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, τα βάζετε σε μια σειρά και τα βάφετε ένα-ένα. Κυματιστές γραμμές στα νύχια.

Η αφηρημένη τέχνη και κυρίως τα σχέδια με κυματιστές γραμμές θα έχουν την τιμητική τους. Πρόκειται για ένα nail art που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εμπειρία ή τη βοήθεια κάποιου ειδικού για να δημιουργηθεί. Απλά βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και ζωγραφίστε αυτό που σας έρχεται στο μυαλό. Για να πετύχετε το τέλειο σχέδιο θα χρειαστείτε ένα λεπτό πινελάκι.

Τα negative space. Ένα ξεχωριστό σχέδιο νυχιών που συνδυάζει τα άβαφα νύχια με τα χρωματιστά.

Πρόκειται για τα νύχια που αφήνουν ένα μέρος του νυχιού χωρίς χρώμα, ενώ παράλληλα στο υπόλοιπο είτε το βάφετε με ένα χρώμα ή απλά κάνετε κυματιστες γραμμές με χρώματα πάνω στα νύχια σας. Λουλούδια στα νύχια. Μία όμορφη τάση για φέτος είναι σχέδια με λουλούδια στα νύχια σας. Άκρως ανοιξιάτικο σχέδιο που μπορείτε να το φτιάξετε μόνες σας χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα σχέδια ή πηγαίνοντας σε μια ειδικό που θα σας ζωγραφίσει όμορφα λουλούδια σε όποιο χρώμα σας αρέσει.