Wednesday, October 23, 2024

Μακιγιάζ Φθινόπωρο – Χειμώνας 2024-2025

 

Για τη σεζόν Φθινόπωρο 2024 – Χειμώνας 2025 ένα είναι το σίγουρο: οι κλασικές τάσεις στο μακιγιάζ επιστρέφουν και το κόκκινο γίνεται πρωταγωνιστής και βοηθός μας στις πιο αισθησιακές εμφανίσεις που έχετε δει τα τελευταία χρόνια.

Παγερά μάτια

Η πιο μεγάλη τάση για τη φετινή χειμερινή σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα οι παγερές σκιές σε όλες τις αποχρώσεις. Ματ λευκά, παγερά ασημί, εντυπωσιακά γαλάζια αλλά και παγερά ροζ, που ηλεκτρίζουν άλλοτε μόνα τους σαν σκιές ή σαν μολύβι κάτω από τα μάτια και άλλοτε μέσα σε smokey περιγράμματα, κλέβουν τις εντυπώσεις και βάζουν στο επίκεντρο τα μάτια μας και μόνο.

Αποχρώσεις του κόκκινου

Διαβάστε επίσης:  Άγχος: Αιτίες, συμπτώματα και πιθανά συμπληρώματα για ανακούφιση

Φέτος οι αποχρώσεις του μπορντό, του κρασιού, τα σκοτεινά κόκκινα Βουργουνδίας θα επικρατήσουν πάρα πολύ. Είναι ιδανικά για όσες θέλουν να αποπνέουν αυτοπεποίθηση και κομψότητα, οπότε μην παραλείψετε να φορέσετε το κόκκινο κραγιόν σας φέτος.

Ματ μάτια

Μια ακόμη ευχάριστη αλλαγή είναι η επιστροφή του μακιγιάζ των 90s. Από λευκά και απαλά μέχρι γαλάζια και μοβ, η χρωματική παλέτα για φέτος έχει ματ υφή. Επιπλέον, δεν θα φοβηθούμε να συνδυάσουμε ακόμη και χρωματιστή μάσκαρα σε έντονους τόνους.

Απαλά smokey μάτια

Τα smokey μάτια παραμένουν ένα από τα αγαπημένα του φθινοπώρου και του χειμώνα, αλλά φέτος έρχονται σε μια αλλαγμένη, πιο απαλή εκδοχή. Αντί για το πολύ έντονο μαύρο αποτέλεσμα, μπορείς να επιλέξεις πιο γήινες αποχρώσεις του καφέ, του μπρονζέ, αναμεμειγμένα όμορφα και με αποχρώσεις του μπεζ.

Διαβάστε επίσης:  Αναστολή χρήσης του φαρμάκου Oxbryta λόγω ασφάλειας των ασθενών

Ροδακινί-ροζ στα χείλη

Το ροδακινί-ροζ στα χείλη αποτελούν μια φρέσκια τάση στο μακιγιάζ των χειλιών και είναι ιδανικό για να ξεφύγετε από τις σκούρες αποχρώσεις που κυριαρχούν αυτή την εποχή.

Lip Gloss

Τα χρώματα με γυαλιστερό φινίρισμα από το απαλό ροδακινί μέχρι το σκούρο κόκκινο φέρνουν τη δεκαετία των 90s στο παρόν. Το glossy φινίρισμα προσθέτει διάσταση στα χείλη και τα κάνει να φαίνονται πιο ζουμερά.

Με περίγραμμα

Το περίγραμμα στα χείλη επιστρέφει δυναμικά. Αυτή η εμφάνιση στα έντονα με καθαρισμένο περίγραμμα χείλη υπογραμμίζει τη σημασία της λεπτομέρειας στο μακιγιάζ και κάνει το κραγιόν να διαρκεί περισσότερο.

Έντονες βλεφαρίδες

 

Διαβάστε επίσης:  Σαρωτής ματιών ανιχνεύει το διαβήτη κι άλλες παθήσεις

Η τάση αυτή επιτάσσει πιο έντονες βλεφαρίδες από ποτέ. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις ψεύτικες βλεφαρίδες. Υπάρχουν πολύ καλά προϊόντα που μπορούν να σου χαρίσουν το αποτέλεσμα που θέλεις.

 

 

Hot this week

Άγχος: Αιτίες, συμπτώματα και πιθανά συμπληρώματα για ανακούφιση

Το άγχος αποτελεί ένα από τα πιο κοινά ψυχολογικά...

Βερβερίνη: Ιδιότητες, οφέλη και πιθανές παρενέργειες

Η βερβερίνη είναι ένα φυσικό αλκαλοειδές που έχει...

Έλλειψη σιδήρου: Συμπτώματα και αντιμετώπιση

Η έλλειψη σιδήρου αποτελεί μια από τις πιο συχνές...

Σαρωτής ματιών ανιχνεύει το διαβήτη κι άλλες παθήσεις

Σε απίστευτα επίπεδα έχει φτάσει η τεχνολογία, καθώς ερευνητές...

Related Articles

Popular Categories