Τα εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα συνδέονται με κίνδυνο διαβήτη τύπου 2

Τα άτομα που καταναλώνουν περισσότερα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, αλλά ο κίνδυνος αυτός μπορεί να μειωθεί με την κατανάλωση λιγότερων τέτοιων τροφίμων, όπως διαπιστώνει μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «The Lancet Regional Health- Europe». Η επιστημονική ομάδα, με επικεφαλής ερευνητές του University College London, σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες του Πανεπιστημίου , ….

Διαβάστε περισσότερα Read More στο dialogos.com.cy

Διαβάστε επίσης:  Φακοντής: Στόχος η πλήρης λειτουργία ΤΑΕΠ και Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας στην Πάφο

Hot this week

Εμπόδια περιορίζουν την πρόσβαση στην άμβλωση σε όλη την Ευρώπη – Τι ισχύει για Κύπρο

Η Διεθνής Αμνηστία προειδοποιεί σε έκθεσή της, που δημοσιεύθηκε...

ΠΙΣ: Προχωρά η διαμόρφωση νέου πλαισίου για υποχρεωτική Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση

Σε τελικό στάδιο βρίσκεται η διαβούλευση του ΠΙΣ με...

ΑΚΕΛ: Οι φορείς ασθενών επισημαίνουν στρεβλώσεις και ανισότητες στον νέο νόμο αποκατάστασης

Oι τοποθετήσεις της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) και...

Διαμαρτυρία κατοίκων Πόλης Χρυσοχούς για υποστελέχωση και προβλήματα στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν κάτοικοι της Πόλης Χρυσοχούς, εκφράζοντας έντονη...

Related Articles

Popular Categories