Tuesday, November 26, 2024

Τα εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα συνδέονται με κίνδυνο διαβήτη τύπου 2

Τα άτομα που καταναλώνουν περισσότερα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, αλλά ο κίνδυνος αυτός μπορεί να μειωθεί με την κατανάλωση λιγότερων τέτοιων τροφίμων, όπως διαπιστώνει μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «The Lancet Regional Health- Europe». Η επιστημονική ομάδα, με επικεφαλής ερευνητές του University College London, σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες του Πανεπιστημίου , ….

Διαβάστε περισσότερα Read More στο dialogos.com.cy

Διαβάστε επίσης:  Το ν/σ για Συνήγορο Ασθενή θα πρέπει να παραμείνει ως έχει, λέει ο Υπ. Υγείας

Hot this week

ΠΑΣΥΚΙ: Εντυπώσεις εναντίον των γιατρών δημιουργεί ο ΟΚΥΠΥ

Είναι πασιφανής η προσπάθεια του ΟΚΥΠΥ και των υπολοίπων...

Πλέον θα πρέπει να ληφθούν πολιτικές αποφάσεις, λένε οι κυβερνητικοί γιατροί

Παραλύουν τα δημόσια νοσοκομεία από σήμερα μέχρι και την...

Εκπαίδευση δύο Κύπριων ιατρών στην ηπατολογία στη Γερμανία

Ως «σημαντικό βήμα» για την αναβάθμιση και βελτίωση της...

Related Articles

Popular Categories