Έναρξη μεταφοράς αιμοκαθαιρόμενων ασθενών από το ΓΝ Λάρνακας στο ΓΝ Αμμοχώστου

[[{“value”:”

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) ενημερώνει το κοινό ότι από τις 3 Ιουλίου 2026 τίθεται σε λειτουργία νέα υπηρεσία μεταφοράς αιμοκαθαιρόμενων ασθενών από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας προς το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Στόχος της υπηρεσίας είναι η διασφάλιση της συνεχούς, απρόσκοπτης πρόσβασης των ασθενών στη θεραπεία τους και η εύρυθμη λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων.

Σημειώνεται ότι η μεταφορά πραγματοποιείται με λεωφορείο 10 θέσεων και παρέχεται δωρεάν σε όλους τους αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς.

Πρόγραμμα δρομολογίων

Δευτέρα – Σάββατο

Αναχώρηση από ΓΝ Λάρνακας: 11:00 π.μ.

Αναχώρηση από ΓΝ Αμμοχώστου: 5:00 μ.μ.

Για πληροφορίες:

📞 24 800463

📞 23 200076

The post Έναρξη μεταφοράς αιμοκαθαιρόμενων ασθενών από το ΓΝ Λάρνακας στο ΓΝ Αμμοχώστου appeared first on Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Διαβάστε επίσης:  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΑΣ (1) ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ/ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (24/7/2026)

“}]] 

Hot this week

Γιατί γεμίζουν τα ΤΑΕΠ κάθε Σαββατοκύριακο – Η εξήγηση του ΟΚΥπΥ

Καθησυχαστικός εμφανίζεται ο ΟΚΥπΥ αναφορικά με την εικόνα που...

Μελέτη εξετάζει τις επιπτώσεις της πλήρους αποχής από τη ζάχαρη

Πρόσφατη μελέτη υποστηρίζει ότι η πλήρης αποχή από τη...

Στα όρια της κατάρρευσης το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Της Γιώργιας Ερωτοκρίτου Σήμα κινδύνου για τις συνθήκες νοσηλείας...

Related Articles

Popular Categories