Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης

[[{“value”:”

Για τους περισσότερους γιατρούς – και ιδιαιτέρως για τους καρδιολόγους που καλούνται να παρακολουθούν συστηματικά τις συνεχείς εξελίξεις – τα επιστημονικά συνέδρια αποτελούν βασικό εργαλείο, καθώς γεφυρώνουν αποτελεσματικά τη σύγχρονη έρευνα με την κλινική πράξη.
Το Πανελλήνιο Συνέδριο των Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης (#HAS), υπό την αιγίδα των #IAS & #EAS, προσφέρει αυτή τη γεφύρωση σε υψηλό επίπεδο μέσα από τον έντονα διεπιστημονικό του χαρακτήρα.

viber image 2025 12 07 12 49 16 107
Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης 3

Επιστήμονες από διαφορετικούς κλάδους προσεγγίζουν το πολύπλευρο πεδίο της Αθηροσκληρωτικής Καρδιαγγειακής Νόσου, με στόχο τη διερεύνηση, την κατανόηση και την ανάπτυξη λύσεων για ένα πρόβλημα που αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου στον δυτικό κόσμο.
Η αποτελεσματική διαχείριση ατόμων υψηλού καρδιαγγειακού κινδύνου και ασθενών με αθηροσκληρωτική νόσο ξεκινά από τη βαθιά γνώση του φαινομένου, την ενημέρωση για το πλήρες φάσμα της παθοφυσιολογίας και την κατανόηση νέων τεχνολογιών και καινοτόμων θεραπειών.

Διαβάστε επίσης:  Στον «αυτόματο» για μήνες χωρίς επιχειρησιακό διευθυντή ο ΟΚΥπΥ
viber image 2025 12 07 12 49 15 867
Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης 4

Η Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου – ΟΚΥπΥ συμμετέχει στο συνέδριο με στόχο να μεταφέρει τη σύγχρονη γνώση στην καθημερινή κλινική πράξη, ενισχύοντας το έργο του Ιατρείου Καρδιαγγειακού Κινδύνου και Λιπιδίων και προσφέροντας στους ασθενείς πρόσβαση σε εξελιγμένες θεραπευτικές επιλογές.

The post Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης appeared first on Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

“}]] 

Hot this week

Αιματολογική Κλινική Λεμεσού: Έχουμε υπερβεί τα όρια μας διαμηνύει το προσωπικό

Έχουμε υπερβεί τα όρια των δυνάμεων μας τόσο οι...

Στο Κέντρο Υγείας Λατσιών ο Υπουργός Υγείας και ο Περιφερειακός Διευθυντής Ευρώπης ΠΟΥ

Το Κέντρο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα Λατσιά επισκέφθηκαν σήμερα...

Άρση αδικίας για χρόνιους ασθενείς – Επανέρχεται η δωρεάν ιατροφαρμακευτική εκτός ΓεΣΥ

Ως ένα σημαντικό βήμα άρσης της αδικιάς που υφίσταντο...

Ιδιωτικοί οργανισμοί ασκούν πίεση – Κανονισμοί ψυχολόγων παραμένουν «παγωμένοι»

Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται το ζήτημα της εγγραφής ψυχολόγων...

Τρέχουν να προλάβουν τα χειρότερα με το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Μια σοβαρή θεσμική αποτυχία που εγείρει τεράστιες ευθύνες αποτελεί το...

Related Articles

Popular Categories