Thursday, October 24, 2024

Ανακοίνωση ΟΚΥπΥ: Εργασίες στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου

[[{“value”:”

Ο Οργανισμός Κρατικών  Υπηρεσιών Υγείας ενημερώνει ότι στις 26, 27 και 28 Οκτωβρίου 2024 θα πραγματοποιούνται εργασίες στο Τμήμα Παιδοογκολογικής του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, για την προετοιμασία εγκατάστασης Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού (HEPA FILTER) με σκοπό την αναβάθμιση του συστήματος κλιματισμού και εξαερισμού.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2024, στις 7:00 π.μ. και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2024, μέχρι τις 12:00 μ.μ. Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα υπάρχει σχετικός θόρυβος λόγω των εργασιών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, διασφαλίζοντας την προστασία και την ευημερία των ασθενών και του προσωπικού. Οι ασθενείς του τμήματος θα μεταφερθούν στο Οφθαλμολογικό Τμήμα μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, για την καλύτερη φροντίδα και ασφάλειά τους.

Διαβάστε επίσης:  Εμβολιαστικό πλάνο Υπουργείου Υγείας έναντι της νόσου Covid – 19 και της γρίπης

Ο στόχος του ΟΚΥπΥ είναι η αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεών του μέσω μιας σειράς δράσεων, με σκοπό την παροχή καλύτερης ιατρικής φροντίδας. Ο Οργανισμός ζητά την κατανόηση των ασθενών και των επισκεπτών για τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια των εργασιών.

The post Ανακοίνωση ΟΚΥπΥ: Εργασίες στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου appeared first on Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

“}]] 

Hot this week

Άγχος: Αιτίες, συμπτώματα και πιθανά συμπληρώματα για ανακούφιση

Το άγχος αποτελεί ένα από τα πιο κοινά ψυχολογικά...

Βερβερίνη: Ιδιότητες, οφέλη και πιθανές παρενέργειες

Η βερβερίνη είναι ένα φυσικό αλκαλοειδές που έχει...

Έλλειψη σιδήρου: Συμπτώματα και αντιμετώπιση

Η έλλειψη σιδήρου αποτελεί μια από τις πιο συχνές...

Σαρωτής ματιών ανιχνεύει το διαβήτη κι άλλες παθήσεις

Σε απίστευτα επίπεδα έχει φτάσει η τεχνολογία, καθώς ερευνητές...

Μπορεί το Ozempic να καθυστερεί τη γήρανση;

Ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του διαβήτη...

Related Articles

Popular Categories