Τα εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα συνδέονται με κίνδυνο διαβήτη τύπου 2

Τα άτομα που καταναλώνουν περισσότερα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, αλλά ο κίνδυνος αυτός μπορεί να μειωθεί με την κατανάλωση λιγότερων τέτοιων τροφίμων, όπως διαπιστώνει μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «The Lancet Regional Health- Europe». Η επιστημονική ομάδα, με επικεφαλής ερευνητές του University College London, σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες του Πανεπιστημίου , ….

Διαβάστε περισσότερα Read More στο dialogos.com.cy

Διαβάστε επίσης:  Γιατροί καταγγέλλουν γραφειοκρατία και έλλειψη σχεδιασμού στον ΟΚΥπΥ

Hot this week

Ανησυχία για την αύξηση στις καισαρικές: 6 στις 10 γεννήσεις με χειρουργείο

Έξι στις δέκα γεννήσεις στην Κύπρο γίνονται πλέον με...

ΑΚΕΛ: Ο ΟΚΥΠΥ πρέπει να βλέπει την υγεία μόνο ως δημόσιο αγαθό

Μελετούν εδώ και δώδεκα χρόνια την επέκταση υπηρεσιών στον...

Ν. Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη,...

Σφοδρή επίθεση ΟΣΑΚ στον ΔΗΣΥ: Παίζει παιχνίδια εις βάρος των ασθενών

Με αυστηρό ύφος, η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ)...

Related Articles

Popular Categories