Thursday, September 18, 2025

Έρευνα για το αλκοόλ από τον «ΠΡΟΜΗΘΕΑ» ΚΑΙ ΟΦΣΕΑ

Ο Σύνδεσμος Ασθενών Ήπατος και Φίλων Κύπρου «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» και η Οργάνωση Φίλων και Συγγενών Εξαρτημένων Ατόμων (ΟΦΣΕΑ) συνεχίζουν την ενημέρωση των πολιτών για τις επιπτώσεις σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ και καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν στην έρευνα: «Το όνομα μου είναι αλκοόλ», τα δεδομένα της οποίας θα χρησιμοποιηθούν για την ανάδειξη των αναγκών και την καταγραφή των επιπέδων χρήσης αλκοόλ στην Κύπρο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η έρευνα θα συμβάλει στην απόκτηση ενδελεχούς κατανόησης σχετικά με το θέμα, στον εντοπισμό τρόπων και ενεργειών και στη διαμόρφωση συστάσεων που μπορούν να υιοθετηθούν για τη βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Διαβάστε επίσης:  Εγκυμονεί κινδύνους η εισαγωγή νοσηλευτών που δεν γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα

Η συμμετοχή των ατόμων ηλικίας 18-40 ετών, κρίνεται εξαιρετικά σημαντική και καλούνται οι πολίτες όπως συμβάλουν στη συγκεκριμένη προσπάθεια, απαντώντας σε 10 απλές ερωτήσεις.

Hot this week

Topics

Από 2 Οκτωβρίου η αποστολή ασθενών στο εξωτερικό στον ΟΑΥ

Από τις 2 Οκτωβρίου 2025 οι αρμοδιότητες που αφορούν...

Τίθεται σήμερα σε λειτουργία το νέο ΤΑΕΠ του ΓΝ Λάρνακας

Τίθεται σήμερα σε λειτουργία το νέο ΤΑΕΠ του Γενικού...

Ανοίγει σήμερα το νέο ΤΑΕΠ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας

Σήμερα Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια του...

Σε λειτουργία το Κέντρο Υγείας Ακακίου του ΟΚΥπΥ

Ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα αναβάθμισης της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας...

Η ασφάλεια των ασθενών θεμελιώδες δικαίωμα κάθε πολίτη

Την ανάγκη να δοθεί ουσιαστική προτεραιότητα στη βελτίωση της...

Τίθεται την Πέμπτη σε λειτουργία το νέο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας

Εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα και ειδικά διαμορφωμένους...

Related Articles

Popular Categories