Με νέο υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο εξοπλίστηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

[[{“value”:”

Στα πλαίσια των δράσεων του ΟΚΥπΥ για αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, εγκαταστάθηκε στο Ακτινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ο νέος υπερσύγχρονος αξονικός τομογράφος Revolution APEX 256 τομών. Ο τομογράφος προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες διενέργειας εξετάσεων αξονικής τομογραφίας καθώς και διενέργεια υψηλής ακρίβειας περιστατικών που άπτονται της επεμβατικής ακτινολογίας και ογκολογίας, όπως για παράδειγμα βιοψίες και θερμοκαυστηριάσεις. Το προηγμένο μηχάνημα αξονικής τομογραφίας είναι σχεδιασμένο να παρέχει υψηλής ποιότητας ακτινολογικές εικόνες με την ελάχιστη δυνατή δόση ιονίζουσας ακτινοβολίας, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των ασθενών.

Ο APEX 256 τομών ξεχωρίζει για την εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα σάρωσης, επιτρέποντας τη διενέργεια όλων των απεικονίσεων αξονικής τομογραφίας με αξιοσημείωτη ακρίβεια και ταχύτητα συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένων εξετάσεων αξονικής στεφανιογραφίας (Cardiac CT). Με την ικανότητά του να παράγει λεπτομερείς εικόνες σε σύντομο χρονικό διάστημα, το μηχάνημα αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου για την ακτινολογική διάγνωση και φροντίδα, συμβάλλοντας καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχονται στους ασθενείς του νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης:  Επεκτείνεται ο κατάλογος των ειδικών γιατρών που θα μπορούν να επισκέπτονται τους ασθενείς στα σπίτια τους

The post Με νέο υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο εξοπλίστηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας appeared first on Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

“}]]